Belleke Trek vzw

Sinds schooljaar 2012-2013 draagt oudervereniging VZW Belleketrek haar steentje bij voor het welzijn van onze kinderen en de schoolgemeenschap, onder andere door het organiseren van recreatieve, sociale of educatieve activiteiten (bijvoorbeeld de schoolkalender, de nieuwjaarsdrink) en door, samen met andere ouders, actief mee te werken aan activiteiten georganiseerd door het Bel-team (bijvoorbeeld kaas- & wijnavond, schoolfeest).

Wij vergaderen een 3-4 keer per schooljaar, waarvan de eerste keer midden september.

Heb je zin om je te engageren (los of vast), of een leuk idee, laat het ons zeker weten! Wie we zijn zie je op de foto onderaan; je mag natuurlijk ook altijd één van de juffen aanspreken.

Een mailtje naar belleketrek@debel.be sturen kan natuurlijk ook!

logo vriendenkring