• 1 juli 2021
Bedankt

Bedankt!

Beste ouders,   Als je iets superleuk op school wil doen, of buiten de school, ergens in het groen, dan is een beetje hulp wel reuzefijn en dan zijn we blij dat jullie er zijn.
Flyer LOP
  • 3 maart 2021

Aanmeldingen met geboortjeaar 2019

Als uw kindje geboren is in 2019, dan kan je uw engeltje aanmelden via
  • 13 januari 2021
  • 20 oktober 2020

Digitaal kijkje op woensdag 28 oktober 2020

De eerste schooldag van jullie kind, geboren in 2019, komt in de verte in zicht, de inschrijving hiervoor vindt zelfs al over enkele maanden plaats. De Covid-19 context maakt het jullie nu niet bepaald makkelijk om op zoek te gaan naar de school van jullie dromen.
gouden medaille verkeer op school
  • 23 november 2020

Gouden medaille VSV

We worden door VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) beloond met een gouden Verkeer op School-medaille. We kregen deze bekroning wegens onze inzet voor verkeers- en mobiliteitseducatie.
Dag van de jeugdbeweging
  • 21 oktober 2020

Dag van de jeugdbeweging - 23 oktober 2020

Op vrijdag 23 oktober is het Dag van de Jeugdbeweging. De Jeugddienst had coronaproof concepten bedacht om de gebruikelijke ochtend-, middag- en avondactiviteiten toch te kunnen laten doorgaan, maar helaas gooiden de recente stijgende cijfers roet in het eten.
Bel-fuif
  • 4 februari 2020

Belfuif 15 februari 2020

Beste ouders, Op 15 februari 2020 opent de VZW Belleke Trek de deuren van onze school voor een spetterende Bel-fuif te geven. Ben je 18+ en wil je graag een dansje doen met andere ouders, dan kan je alvast een kaart kopen op het secretariaat van de school.