Secretariaat

Hallo allemaal,

Mijn naam is Sandra Cerstiaens en werk al een hele tijd als administratief medewerker in GO! bs De Bel.  Eerst samen met heel wat andere scholen maar nu ben ik altijd en alleen hier.

Zo probeer ik al uw problemen op te lossen in verband met uw kindjes, samen met de directeur en de andere leerkrachten.  De nieuwe kindjes schrijf ik in, de pubers van het 6de leerjaar schrijf ik in juni uit en ik verwerk ook de verdere leerlingenadministratie. De boekhouding van de school voer ik volledig uit. Ik zorg ervoor dat uw centjes op de juiste plaats komen en dat alle facturen van de school betaald zijn, dat de bestelling tijdig aankomt, zodat uw schatjes veel kunnen leren tijdens de jaren dat ze hier op school zitten. 

Ook aan mijn lieve collega’s denk ik natuurlijk, alle juffen en meesters liggen mij nauw aan het hart en daarom probeer ik hun budget onder controle te houden en zorg ik ervoor dat ze hun centen op tijd krijgen. Sinds kort zorg ik ervoor dat de soeporganisatie een beetje goed loopt, denk ik ook aan de veiligheid van onze school zodat er in een veilige omgeving les kan gegeven worden in deze fantastische school.

Groetjes,

Sandra