SES (zorgjuf) - Juf Kathleen - Juf Elien

Kathleen Wouters

Hallo allemaal,

Graag wil ik me even voorstellen. Ik ben juf Kathleen Wouters, zorgcoördinator voor alle leerlingen van De Bel en zorgjuf voor de leerlingen van de lagere school.

Als zorgjuf zal ik te vinden zijn in de klassen om zowel de leerkrachten als de leerlingen te ondersteunen. Op deze manier leer ik uw kind goed kennen, dit is belangrijk om zo de zorg te kunnen afstemmen die uw kind nodig heeft. Ik vind het belangrijk om vaak te overleggen met de klasjuf aangezien zij dagelijks met uw kind werkt in de klas.  Maar ik vind het minstens even belangrijk om u, als ouder, te betrekken aangezien u uw kind het best kent.

Als zorgcoördinator kan u me vinden in het zorglokaal (blauwe klas boven) en zal ik verschillende taken op mij nemen zoals het opvolgen van alle leerlingen, gesprekken voeren met leerlingen, ouders en externen, ondersteunen van de leerkrachten, het verder uitbouwen van het zorgbeleid,… . Kortom alles wat de school, de leerkrachten en de leerlingen kan doen groeien.

Ik kijk uit naar een fijn schooljaar en een goede samenwerking.

Juf Kathleen

Elien VerlindenHallo!

Mijn naam is juf Elien. Ik ben halftijds de klasjuf van de peuters in de aardbeiklas en 'zorg' op de andere dagen voor ondersteuning bij alle kleuters. Ik ben getrouwd met Mats en samen hebben wij twee zoontjes, Marcel en Jérome. In mijn vrije tijd hou ik van dansen, zingen, op restaurant gaan en wandelen met onze hond Lou. Als je me tegenkomt, spreek me dan gerust even aan, want babbelen doe ik ook graag!

Wat wil je later worden? Kleuterjuf (en mama)! Ik schreef het in alle vriendenboekjes die ik mocht invullen als kind. Leerkracht worden was altijd al mijn allergrootste droom en het is echt mijn passie. Kinderen zien groeien en hen daarbij helpen is het liefste wat ik doe. Samen op zoek gaan naar hun talenten en dromen doen uitkomen, daarvoor kom ik elke dag met de breedste glimlach op mijn gezicht naar school.