Aardbeiklas - K0

AnissaHallo, ik ben juf Anissa!

Wat een spannende momenten zijn het altijd om de allerkleinsten met open armen in mijn klas te ontvangen. Met een verlegen, bang,… gevoel komen ze de klas binnen. Mijn taak bestaat eruit om uw peuter alle nodige warmte en zorg te bieden zodat hij/zij zich zo snel mogelijk goed voelt in de klas en op school.

In de peuterklas krijgen de peuters elke dag opnieuw kansen die ervoor zorgen dat ze zich op hun niveau en tempo kunnen ontwikkelen, dit zoveel mogelijk met levensecht materiaal. Vooral het ontdekken, het zelf op zoek gaan naar het hoe en wat staat centraal. De klas is zo verdeeld dat er in elke hoek wat te ontdekken en te beleven valt, dit natuurlijk aansluitend bij hun leef- en belevingswereld.

Elke dag komt de klaspop Jules op bezoek in de klas. Hebben de peuters een luisterend oor nodig, willen ze getroost worden,… Jules en natuurlijk de juf zijn er om hen op te vangen.

Groetjes,

juf Anissa

Elien VerlindenHallo!

Mijn naam is juf Elien. Ik ben halftijds de klasjuf van de peuters in de aardbeiklas en 'zorg' op de andere dagen voor ondersteuning bij alle kleuters. Ik ben getrouwd met Mats en samen hebben wij twee zoontjes, Marcel en Jérome. In mijn vrije tijd hou ik van dansen, zingen, op restaurant gaan en wandelen met onze hond Lou. Als je me tegenkomt, spreek me dan gerust even aan, want babbelen doe ik ook graag!

Wat wil je later worden? Kleuterjuf (en mama)! Ik schreef het in alle vriendenboekjes die ik mocht invullen als kind. Leerkracht worden was altijd al mijn allergrootste droom en het is echt mijn passie. Kinderen zien groeien en hen daarbij helpen is het liefste wat ik doe. Samen op zoek gaan naar hun talenten en dromen doen uitkomen, daarvoor kom ik elke dag met de breedste glimlach op mijn gezicht naar school.