Frambozenklas - K2

1Hallo, ik ben juf Liesbeth.

Samen met de kapoenen van de 2de kleuterklas is iedere dag een feest. Experimenteren, onderzoeken, op uitstap gaan, verhalen vertellen,liedjes zingen, samen spelen… met de vriendjes staan op ons programma. De kinderen een plezierige en leerrijke dag bezorgen is mijn doel. Iedere morgen weer die blije gezichten rondom mij, tovert een brede glimlach op mijn snoet!

Werking van de klas.

In de tweede kleuterklas experimenteren we er nog op los. We werken met grote materialen maar zijn ook al heel nieuwsgierig naar het kleinere zoals lego, clicks,… Het is voor de kinderen heerlijk om met levensechte materialen te werken. We trachten ernaar om zoveel mogelijk de natuur op te zoeken of in onze klas te brengen. Dit door te gaan werken in onze belevingstuin op de Baarbeekhoeve, onderzoeken te doen en nog zoveel meer. De andere hoeken zoals boekenhoek, winkel, huishoek,... worden ook ieder thema verrijkt.

We leren SAMEN en met IEDER kind spelen en werken. Zorgen voor en elkaar helpen staan bij ons centraal. Door spelletjes te spelen leren we regels en afspraken goed kennen en nakomen.